width=– 80 dag kupusa
– 2 luka
– 13 dag špeka
– 2 žlice ulja
– 1 l goveđ e bistre juhe
– sol
– papar
– kim
– origano (po želji)
– 12 dag riže
–   2 žlice nasjeckanog peršina

U loncu zagrijte ulje i popržite sitno narezani luk i špek. Dodajte kupus kojeg ste prije toga oprali, očistili i narezali na tanke šnite. Prepržite ga, te sve sastojke zatim zalijte bistrom juhom i začinite. Na kraju dodajte rižu. Juhu od kupusa kuhajte na niskoj temperaturi oko 25 minuta. Na kraju je pospite peršinom i poslužite.

Prethodni članakQuiche Lorraine
Sljedeći članakSlojeviti desert
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.