Tijesto :
– 18 dag šećera
– 3 žlice meda
– 8 žlica mlijeka
– 5 dag maslaca
– 1 mala žlica sode bikarbone
– 1 jaje
– 50 dag oštrog brašna
– 1 vrećica cimeta
Nadjev:
– 1/2 l mlijeka
– 2 pudinga od vanilije
– 1 margarin za kreme
– 1 vanilin šećer
– 10 dag kokosovog brašna
Priprema tijesta: šećer, med, mlijeko i maslac lagano zagrijavati uz miješanje. Ohladiti, te dodati sodu, jaje, brašno i cimet. Dobro umijesiti i podijeliti na 3 dijela. Svaki dio brzo razvaljati na veličinu lima i peći na obrnutoj strani lima na 175 °C oko 5 – 10 minuta. Paziti da kore ne potamne.
Priprema nadjeva: U mlijeku skuhati pudinge sa šećerom prema uputi s vrećice. Ohladiti, dodati izrađeni margarin, vanilin šećer, po potrebi šećer u prahu i kokosovo brašno.
Slagati: biskvit, krema, biskvit, krema, biskvit. Posipati šećerom u prahu.
Recept iz knjige Moji najbolji kolači 2