1000 g grdobine
1000 g krumpira
5 češnja češnjaka
peršin
100 ml bijelog vina
200 ml maslinovog ulja
sol
papar

Grdobinu zajedno s glavom očistite i izrežite na veće komade. Krumpire izrežite na kolutove debljine pola centimetra. U posudu poredajte najprije krumpir, posolite i popaprite i preko krumpira poredajte grdobinu. Sve zajedno pospite solju, paprom, peršinom i češnjakom, zatim posložite krumpir i još malo začinite. Ulijte vino, vodu i na kraju dodajte maslinovo ulje. Zapecite na 200 stupnjeva, a zatim smanjite dok krumpir ne omekša.

Prethodni članakŽalba na prekršajni nalog
Sljedeći članakVarivo od graška i noklica
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.