width=– 15 dag oraha, badema, pistacija, lješnjaka (po želji)
– 50 dag zobenih pahuljica
– 2 žlice smeđeg šećera
– 1 žlica meda
– 50 dag tamne čokolade za kuhanje
– 1 dag masti

Orašaste plodove usitnite zajedno sa zobenim pahuljicama. Dodajte karamelizirani šećer i med. Dobro promiješajte i složite na papir za pečenje. Ostavite da se ohladi, te zatim rukama usitnite. Čokoladu rastopite zajedno s masti na pari. Žlicom lagano nanesite na papir za pečenje ( da dobijete krugove). Pospite muslijem i ostavite da se potpuno ohlade.

Prethodni članakGusti “fish”
Sljedeći članakKruh s maslinovim uljem i medom
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.