– 20 dag maslaca
– 8 dag sme đeg šećera
– 6 žumanjka
– 1 vanilin šećer
– 1 prašak za pecivo
– 6 dag brašna
– 18 dag sitno mljevenih lješnjaka
– 20 dag kesten pirea
– 6 bjelanjka
– 10 dag šećera u prahu
– 2 žlice ulja od buče
– (žlicu ulja i lješnjaka za kalup)
Kalup namastite i pospite lješnjacima, te ga stavite u frižider. Maslac, smeđ i šećer i žumanjke dobro izmutite. Zatim vaniliju, prašak za pecivo i brašno pomiješajte zajedno s lješnjacima i kesten pireom. Istucite bjelanjke i šećer u prahu. Sve sastojke spojite u jednu smjesu i stavite u kalup. Pecite oko 40 minuta na 160 ºC. Kada se kolač malo ohladi pažljivo ga izvadite iz kalupa i pospite šećerom u prahu.