Ove godine iznenadite svoje namilije zgodnim i kvalitetnim poklonima, koji će im pružiti brojne sate zabave na otvorenom, a uz to su i korisni i praktični! Poklonite im STIHL proizvode!

Tvrtka STIHL predvodnik je na području inovacija i kvalitete. Stoga su STIHL proizvodi i alati pravi poklon za vas ili nekog od vaših dragih. Bez obzira brinete li o malom ili srednje velikom dvorištu, vrtu ili pak o velikom imanju. Vaš STIHL poklon postat će omiljeni pomoćnik pri radovima na zelenilu još dugi niz godina. Proučite našu ponudu kvalitetnih alata, pribora i igračaka koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ne propustite pogledati i naš blagdanski vodič s brojnim idejama za velike i male obožavatelje marke STIHL!


Stroj koji će zasigurno privući pažnju svima koji se žele okušati u radovima s drvom, na orezivanju voćaka i pri formiranju ukrasnog grmlja je mala vrtna aku pila STIHL GTA 26. Pomoću ove svestrano primjenjive akumulatorske pile možete uređivati svoje zelenilo, usitnjavati orezano bilje ili ih koristiti pri izradi drvenih konstrukcija. Ovo je idealan poklon za svakog drvodjelju-hobista.


Uredna okućnica je ogledalo brige svake vrijedne supruge. Lagane i kompaktne akumulatorske škare STIHL HSA 26 s nožem za rezanje i njegu manjih zimzelenih živica i sitnolisnatog ukrasnog grmlja pomoći će joj pri tom poslu. Nož za grmlje s optimiziranom geometrijom noža omogućuje optimalne rezultate oblikovanja ukrasnih biljaka, a s nožem za šišanje trave lako ćete obaviti fine radove poslije košnje trave na okućnici. Ovaj poklon prikladan je za svakoga tko želi doprinijeti uljepšavanju vašeg životnog prostora.


S praktičnim akumulatorskim ručnim usisavačem STIHL SEA 20 možete brzo i jednostavno očistiti manje suhe površine, kao što je unutrašnjost automobila, garaže ili radionice. Ručni usisavač STIHL SEA 20 radi pomoću litij-ionske baterije iz STIHL AS sustava te je tih i jednostavan za korištenje. Lako uklonjivi spremnik za prikljupljanje omogućuje jednostavno pražnjenje. Ovaj vrlo snažan ručni STIHL usisavač od 10 V, lagan i ergonomičan za korištenje. 


STIHL RE 80 X je prijenosni i lagani visokotlačni perač, koji zahvaljujući kompaktnom dizajnu i robusnoj ručki jednostavno možete prenijeti na željeno mjesto. Prvenstveno je namijenjen privatnim korisnicima koji za cilj imaju brzo i učinkovito čišćenje oko kuće, pranje vozila, terase i vrtnog namještaja.


Razveselite vašeg obožavatelja marke STIHL praktičnim poklonima iz STIHL kolekcije, od odjeće do praktičnih poklona – proizvoda koje je uvijek dobro imati pri ruci.


STIHL brine i o najmlađim obožavateljima koji vole pomagati pri radovima oko kuće i u vrtu. Među proizvodima za najmlađe možete birati između više vjernih imitacija pravih STIHL uređaja do zaštitne opreme i odjeće, te ostalih dodataka za igru. Vaši mali pomagači bit će oduševljeni svojom novom ulogom i zdušno će pomagati pri radovima na okućnici.

Za one koji ne oklijevaju uzeti nešto alata u ruke i prihvatiti se pravog posla imamo pregršt ideja. Izbjegnite groznicu blagdanske kupovine i gužve u robnim centrima i odlučite se za samostalnu izradu originalnih i jedinstvenih novogodišnjih ukrasa uz pomoć STIHL uređaja i alata, a sate kupovine radije provedite sa svojim najmilijima. Upute koje ćete pronaći na našim internetskim stranicama pružiti će vam brojne sate kreativnog rada, a s lijepim i korisnim rezultatima.

Prethodni članakPotporu uzgajivačima stoke zbog posljedica zaraze bedrenicom
Sljedeći članakHitno povećati proizvodnju eko sjemena!
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.