• 1 žlicica maslaca   
 • 1 glavica luka   
 • 70 dag mesa pilećih zabataka (očišćenog od kostiju i kože)   
 • 3 češnja češnjaka   
 • sol   
 • 100 ml bijelog vina   
 • prstohvat papra   
 • 1 žlica umaka od soje   
 • prstohvat curry praha   
 • 9 dag maslaca   
 • 1 žlica majoneze   
 • pola žličice senfa   
 • 2 žlice maslinova ulja
Na maslacu propirjajte nasjeckan luk. Meso usitnite na manje komade, te dodajte luku. Zatim dodajte narezani češnjak, sol, crvenu papriku, papar, sojin umak, curry i vino. Sve skupa pirjajte 40-ak minuta, dok meso ne ostane u gustom umaku. Gotovo meso malo prohladite, te u toplo umiješajte maslac. Cijelu smjesu izmiksajte zajedno s majonezom, senfom i maslinovim uljem.
		








