 • 20 dag brašna
• 20 dag brašna   
 • 1 dag svježeg kvasca   
 • ½ žlice meda
 • 1 žlica maslinovog ulja   
 • 1 žlica origana   
 • 125 ml tople vode   
 • sol   
 • 5 dag pelata   
 • 5 dag mladog luka   
 • 15 dag sira (npr. gauda)   
 • 10 dag kuhane šunke
Stavite brašno u zdjelu i utisnite rupu u brašnu u koju izdrobite kvasac, te dodajte vodu i med. Sve zajedno mijesite dok ne dobijete tijesto. Ostavite ga 10 minuta da se odmori. Zatim tijestu dodajte maslinovo ulje, origano i sol, te pokriveno stavite 15 minuta na neko toplo mjesto. Nakon toga izvaljajte tijesto i napunite nasjeckanim mladim lukom, pelatom, sirom i šunkom (najbolje izrezanom na tanke šnite). Tijesto oblikujte u četverokut i u zagrijanoj pećnici pecite 25 min na 200 °C.
 
		








