height=– 20 dag kiselog kupusa
– 1 crvena paprika (narezana)
– 20 dag suhih rebara
– 2 para kobasica za kuhanje
– 5 dag suhe mesnate slanine
– glavica luka
– 1 češanj češnjaka
– lovorov list
– 1 suhi feferon
– mljevena crvena paprika (slatka)

Kupus stavite kuhati u litru vode zajedno s narezanim suhim rebrima, nasjeckanim lukom i češnjakom, te paprikom i lovorovim listom. Kuhajte sve dok se kupus i meso posve ne skuhaju. Tada kuhana rebra izvadite iz juhe i držite na toplome. Slaninu posebno narežite na kockice, a kobasicu na kolutiće i zajedno popržite, pospite mljevenom paprikom i dodajte juhi, začinite i zatim vratite kuhana rebra. Pustite da juha lagano kuha oko 5 minuta. Prije posluživanja u juhu stavite dobro opran suhi feferon.

Prethodni članakIPARD: 1,86 milijuna kuna za peradarsku farmu
Sljedeći članakRiblje okruglice sa špinatom
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.