width=• 1kg telećih kostiju
• 1 svežanj zelenja za juhu
• 10 dag kruha (izrezan na kocke)
• 4 jaja od prepelice
• 20 dag kobasice
• sol
• papar
• žličica masti

U lonac stavite kilogram telećih kostiju zajedno s opranim zelenjem za juhu i pustite da zakuha. Zatim smanjite temperaturu i kuhajte juhu ca. 1½ h. Odvojeno na masti isprežite svježe kobasice u komadu ili izrezane na kolutove. Isto tako na masti zasebno popržite kockice kruha. Kad se juha skuha, procijedite je, te joj dodajte kobasice i kocke kruha. Začinite ju po ukusu soli i paprom. U vrelu juhu razbijte pažljivo jaja ( Za svaku osobu za stolom po 1 jaje) te servirajte.

Prethodni članakGusji bataci s crvenim zeljem
Sljedeći članakTops kolačići
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.